Vrijwilligers van Gemiva in Numansdorp krijgen tweek splinternieuwe bakfietsen voor opruimen zwerfafval

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

NUMANSDORP – Vrijwilligers van Gemiva ziet u vanaf deze week met twee splinternieuwe bakfietsen het zwerfafval opruimen in Numansdorp. Wethouder Boelhouwers en directeur van de RAD, René Huisman, kwamen deze persoonlijk afleveren.

Naast deze nieuwe fietsen werden de vrijwilligers ook verrast met een lekkere taart. In het kader van de vergoeding voor ‘Extra aanpak zwerfafval’, kregen zij deze herkenbare en handige bakfietsen om het zwerfafval tijdens hun rondes te verzamelen.

Wethouder Bas Boelhouwers sprak zijn dank uit naar de vrijwilligers die de gemeente helpen met het opruimen van zwerfafval in Numansdorp en gaf hen hiervoor een dikke pluim. Na de taart kon iedereen alvast een proefrondje maken op de bakfiets.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren