Met Connexxion in de Hoeksche Waard naar Koningsdag

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
HOEKSCHE WAARD – Op Koningsdag, donderdag 27 april, rijdt Connexxion in Hoeksche Waard/Goeree –Overflakkee volgens de reguliere zaterdagdienstregeling. Om de feestvierders een goede en comfortabele dienstverlening te kunnen bieden, worden er extra bussen en servicepersoneel ingezet.
 
Latere ritten naar Hoeksche Waard
In de latere avonduren bieden een aantal buslijnen ook weer een goede aansluiting naar Hoeksche Waard. Connexxion breidde per december 2016 de dienstregeling uit voor vier lijnen in de latere avonduren. 
 
160       Rotterdam – Oud Beijerland – Goudswaard
De laatste twee ritten vanaf Zuidplein vertrekken om 23:01 en 00:01.
 
164      Heinenoord-Numansdorp
De laatste twee ritten uit Heinenoord vertrekken om 23:23 en 0:24.
 
166      Dordrecht-Rotterdam–Zuidplein-Heinenoord
De laatste twee ritten uit Dordrecht vertrekken om 23:29 en vanaf ‘s-Gravendeel Weegje om 23:47 en 0:50.
 
167      Heinenoord-Strijen
De laatste twee ritten uit Dordrecht vertrekken om 23:24 en 0:24.
 
Omleidingen Koningsdag
Vanwege omleidingen tijdens Koningsdag rijden de bussen op een aantal trajecten een aangepaste route. Dit betekent dat een aantal haltes komen te vervallen in, Strijen, ’s-Gravendeel, Zuid-Beijerland en Middelharnis. Het overzicht van omleidingen en vervangende haltes is te vinden op connexxion.nl/omleidingen-en-storingen
 
Actuele reisinformatie
De complete dienstregeling is beschikbaar op connexxion.nl. Connexxion adviseert voorafgaand aan de reis vertrektijden en route te raadplegen. Voor een actueel reisadvies vlak voor of tijdens de reis wordt het gebruik van de CXX-app geadviseerd. Via de Connexxion-app. hebben gebruikers van een smartphone altijd toegang tot actuele reisinformatie. Hier zijn vertrektijden te vinden waarbij zoeken op adres, postcode en haltes mogelijk is.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.