Even voorstellen: Onze nieuwe columniste Jacqueline

Jacqueline
2 Min Read

De Lente is het jaargetijde van een nieuwe start. Nieuwe tulpen, lammetjes in de wei, knoppen aan de planten  en misschien voor de oudere generaties nog de “grote schoonmaak”. En voor de lezers van Hoeksch Nieuws een nieuwe columniste! Toevallig is een nieuwe start wel heel toepasselijk voor ondergetekende, nieuwe inwoonster van de Hoekse Waard, een nieuwe baan(ook in deze prachtige regio) en zeer geïnteresseerd in alles wat u en mij aangaat in onze dorpen.

Ik ben blij verrast door de natuur, de rust, de vriendelijkheid van de mensen en de vele activiteiten op alle gebieden. Natuurlijk hoor ik de voor en tegens van de toekomstige herindeling en  ervaar ik de “tegenwind”  niet altijd breed lachend en onderga ik de plagerijen van mijn familie en vrienden die mijn nieuwe stulpje komen bewonderen met de woorden “je ruikt wel dat je in de Hoekse waard woont”…… ach, weet u, als ik naar mijn werk fiets via een dijk en de polder dan geniet ik zó, dat is heel wat waard en de geuren van de natuur die neem ik er wel bij!

De redactie vroeg  of ik bij mijn eerste column een foto wilde bijvoegen, zoals het een dame betaamt heb ik een flatteuze selfie gekozen, eentje waarop ik net bij de kapper en de schoonheidsspecialiste ben geweest. Natuurlijk ook in het kader van een nieuw begin, een frisse start!

Voordat de volgende column geschreven gaat worden, ga ik me storten in het Koningsdag-feestgedruis en eens wat nieuwe contacten maken, want contact met mensen van jong tot oud met verschillende achtergronden dat is een van de leuke dingen van het leven! Nieuwe inzichten van nieuwe gezichten, ik vind het een mooie laatste zin.

Uw nieuwe columniste,

Jacqueline


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
door Jacqueline
Volg
Jacqueline is al kersverse Hoeksche Waardse vaste columniste van Hoeksch Nieuws
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren