Start collectieve groepsaankoop zonnepanelen voor inwoners Hoeksche Waard

0
501

HOEKSCHE WAARD – Door deelname aan de collectieve groepsaankoop die half mei start kunnen woningeigenaren eenvoudig en voordelig zonnepanelen aankopen. Het Regionaal Energieloket Hoeksche Waard organiseert de actie in samenwerking met de vijf gemeenten in de Hoeksche Waard.

Om u verder te informeren over het collectiviteitsvoordeel van de actie raden wij u aan om één van de informatieavonden te bezoeken. Je bent welkom op dinsdag 16 mei in het gemeentehuis van Oud-Beijerland of woensdag 24 mei in het gemeentehuis van Binnenmaas. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Huiseigenaren kunnen zich nu al vrijblijvend inschrijven om mee te doen via www.acties.regionaalenergieloket.nl

Kijk voor meer informatie over de collectieve groepsaankoop en de informatieavonden op http://ow.ly/RWsS30blLa8


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.