Dacia Deelt Uit Dagen bij Auto Indumij!

Kom tot 28 mei langs en profiteer van de scherpe aanbiedingen

110

Oosterhout – Renault-dealer Auto Indumij staat tot 28 mei in het teken van de Dacia Deelt Uit Dagen. Tijdens deze dagen wordt het populaire merk Dacia extra in het zonnetje gezet.

Keuze uit drie pakketten

Wanneer je tijdens de actieperiode een nieuwe Dacia koopt kun je profiteren van vele voordelen. Zo kun je kiezen voor een gratis Dacia Reispakket, een jaar gratis autoverzekering of een accessoirecheuqe t.v.w. 500,- te besteden aan luxe Dacia accessoires.

50/50 deal

De aanschaf van zo’n nieuwe Dacia is sowieso extra voordelig. Tijdelijk kun je met de Dacia 50/50 deal de helft van de auto nu betalen en de andere helft gespreid over 48 maanden tegens slechts 1,9% rente. Zo hoef je niets meer te laten!

Nieuwe Logan MCV Stepway in de showroom

Er is nog meer nieuws: de nieuwe Dacia Logan MCV Stepway is gearriveerd in de showroom bij Auto Indumij Dacia. Een extra stoere variant van de ongekend praktische stationcar van Dacia. Met een grote bodemvrijheid en extra bescherming rondom de bumper en wielkasten. Een echt off-road uiterlijk tegen een Dacia-vriendelijke prijs. De Logan MCV Stepway is al leverbaar vanaf 16.880 euro. 

Dacia op LPG, een slimme keuze

Sinds kort zijn een aantal Dacia modellen leverbaar met een volledig door de fabriek ingebouwde LPG installatie. Let er maar eens op, de prijs van een liter LPG bij het plaatselijke tankstation. In combinatie met de zuinige TCe turbo-motoren is een Dacia op LPG helemaal een verstandige keuze. Laat de Dacia specialisten van Auto Indumij het voordeel voor je uitrekenen en vraag een offerte aan op www.dacia-indumij.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.