DRUKBEZOCHTE BEWONERSAVOND GROEPSAANKOOP ZONNEPANELEN HOEKSCHE WAARD

231

OUD-BEIJERLAND – De bewonersavond, die namens de 5 gemeenten, het SOHW en Hoeksche Waard Duurzaam, georganiseerd werd door het Regionaal Energieloket Hoeksche Waard in het gemeentehuis van Oud-Beijerland op 16 mei, trok flink wat belangstellenden.

Na de opening door wethouder Gerard den Boer werden de aanwezige Hoeksche Waardse woningeigenaren aan de hand van een presentatie geïnformeerd over de mogelijkheden tot het plaatsen van zonnepanelen, de energiebesparing die dat zou kunnen opleveren, de financiële voordelen van de groepsaankoop en de financiële voordelen op langere termijn. De presentaties werden gehouden vanuit het Regionaal Energieloket Hoeksche Waard, HWDuurzaam en Bluehome.

Woningeigenaren die niet in de gelegenheid waren om naar Oud-Beijerland te komen maar zich wel willen oriënteren kunnen de website www.acties.regionaalenergieloket.nl bezoeken.Ook kunnen woningeigenaren zich hier vrijblijvend inschrijven.

De volgende, en tevens laatste, bewonersavond vindt plaats op 24 mei in het gemeentehuis van Binnenmaas, Sportlaan 22 te Maasdam (inloop vanaf 19:00 uur). Start programma 19.15 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.