Voorlichting Zedenpolitie over Sexting en Grooming in Mijnsheerenland

260

MIJNSHEERENLAND – Het jongerenwerk van Welzijn Hoeksche Waard organiseert in samenwerking met de politie een voorlichtingsavond over ‘Sexting en Grooming’. Sexting is het online verspreiden van schaars geklede en zelfs naaktfoto’s. Grooming is het digitaal kinderlokken, kortom twee gevaren waar jongeren snel mee in aanraking kunnen komen. Zorg dat u weet wat u kunt doen!

Op dinsdag 23 mei komt de Zedenpolitie deze voorlichting verzorgen in jongerencentrum Question (Laan van Westmolen 119 in Mijnsheerenland). Om 19:30 gaat de presentatie van start, deelname aan de avond is gratis.

De voorlichting is bedoeld voor jongeren, ouders, verzorgers, leraren en andere geïnteresseerde. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Jong Hoeksche Waard via [email protected] of bel naar 088-7308967.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.