Honderdste lid voor budoclub Randori

300

KLAASWAAL – Op donderdag 18 mei heeft budoclub Randori haar honderdste lid in het zonnetje gezet. Marlies Breure uit Klaaswaal had een gratis proefles meegedaan en was zo enthousiast, dat ze zich inschreef, niet wetende dat ze daarmee het ledental van de club tot de honderd had gebracht.

Record

De club, die al meer dan 30 jaar judo aanbiedt in Klaaswaal, heeft hiermee een recordaantal leden bereikt en bekroont daarmee de afgelopen periode van groei en bloei. Naast judo worden sinds een aantal jaren ook de sporten Satori-Do en Kokorodo onderwezen en is er een Fitclub opgericht, waarbij met bootcamp-achtige oefeningen aan de conditie kan worden gewerkt. De lessen zijn zo ingericht, dat iedereen naar eigen kunnen de oefeningen kan uitvoeren, waardoor de Fitclub geschikt is voor alle conditieniveaus en zelfs mensen met lichamelijke klachten kunnen deelnemen.

Enthousiast

Ook Marlies Breure is lid geworden voor de Fitclub lessen. Oorspronkelijk betrokken bij de club vanwege de judolessen van haar dochter, was zij zo enthousiast over de proefles, dat ze nu elke week bij Randori gaat sporten.

Marlies werd op donderdagavond in het bijzijn van veel judojeugd, ouders en geïnteresseerden verrast met een bos bloemen en een handdoek voor na het sporten. Ook was er voor alle aanwezigen een speciaal voor de gelegenheid ontworpen minitompouce.

Vrijwilligers

Stichting Randori werkt uitsluitend met vrijwilligers. Zelfs de judoleraren (die allemaal gecertificeerd zijn door de Judo Bond Nederland), werken belangeloos voor de club, waardoor het lesgeld bijzonder laag kan worden gehouden en de sport voor veel gezinnen toegankelijk wordt gemaakt.

Voor meer informatie over budoclub Randori kun je contact opnemen met [email protected].

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.