Jubileum voorstelling Studio Gwendolyn in Zuidplein Theater

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

ROTTERDAM – Zaterdag 3 juni is het weer zover, dan staan de leerlingen van Studio Gwendolyn uit ’s-Gravendeel, in de grote zaal van het theater Zuidplein te Rotterdam. Deze jubileum voorstelling is de 20e uitvoering van Studio Gwendolyn.  Het begon met een leerlingen uitvoering in Concordia 7 jaar lang. De ideeën werden steeds groter en het toneel te klein, hierdoor kwam Schouwburg Kunstmin op het pad. De leerlingen hebben hier 8 jaar lang mogen schitteren. Door een grote verbouwing in Schouwburg Kunstmin, gingen de leerlingen op tournee naar Theater Zuidplein.

Dit jaar is al het 5e jaar dat de dansers en acteurs van Studio Gwendolyn optreden in dit theater. De voorstelling ‘Reis om de wereld in 80 minuten’, geschreven door Cees Verhulst, neemt je mee op reis langs landen en herinneringen.

Het verhaal wordt afgewisseld door acteurs en dansers. In het theater wordt er gebruik gemaakt van het professionele licht- en geluidsplan, wat mogelijk maakt dat er live wordt gezongen. Tijdens deze avondvoorstelling komen verschillende stijlen aanbod; van modern, jazz tot tapdance. De choreografieën zijn gemaakt door  Gwendolyn. Bovendien wordt er ook gezorgd voor kostuum, haar en make-up.

Aanvang voorstelling 19:30 uur. Kaarten à €17,50 per stuk kunt u reserveren

via 06-13401689 of via [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren