Informatieavond glasvezel in sportcentrum de Boogerd

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-Beijerland – Op 15 februari 2022 ontdek je al je persoonlijke mogelijkheden. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is met het supersnelle glasvezel van E-Fiber? 

Kom dan naar de kennismakingsavond en ontdek welke providers deelnemen op het E-Fibernetwerk. Door kennis te maken met de providers kies je met zekerheid het pakket dat het beste bij jouw wensen past. We nodigen je uit om langs te komen, ook voor zakelijk advies.

De kennismaking vindt plaats in Sportcentrum de Boogerd, Hortensiastraat 5, Oud Beijerland. Vrije inloop tussen 18.30 en 20.30 uur. Kijk voor meer informatie op e-fiber.nl/hoekschewaard.

Daarom glasvezel

Glasvezel speelt in op onze groeiende vraag naar data, bijvoorbeeld via streamingdiensten zoals Netflix en Videoland, vergaderen op afstand en online gaming. Dit vraagt om een snelle en betrouwbare verbinding. Thuiswerken, videobellen en tv kijken on demand zijn in hoog tempo de nieuwe standaard geworden. Ook in de zakelijke wereld neemt het dataverkeer toe. Bijvoorbeeld voor technische bedrijven, die zware applicaties nodig hebben, en voor de dienstverlenende sector. Alleen glasvezel kan de verwachte groei aan dataverkeer aan. Het E-Fiber netwerk is een open netwerk met meerdere aanbieders.

Aanleg in etappes
De gemeente Hoeksche Waard wordt stap voor stap aangesloten op het glasvezelnetwerk. Alle inwoners die voor of tijdens de aanleg in hun wijk een glasvezelabonnement afsluiten, krijgen kosteloos een glasvezelaansluiting in huis. Informatie over de planning van de aanleg en de providers is te vinden op e-fiber.nl/hoekschewaard. En je ontvangt een persoonlijke brief als de deadline in jouw gebied nadert.


Over E-Fiber
E-Fiber is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van glasvezel. E-Fiber vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op snel en betrouwbaar internet. Waar je ook woont, in een stad, dorp of buitengebied. Daarom investeert E-Fiber in infrastructuur, innovatie, techniek én in mensen.

[pdf-embedder url=”https://www.hoekschnieuws.nl/wp-content/uploads/2022/02/E-Fiber-Advertentie-263×390-Kennismaking_Hoeksche-Waard_wt_ISOnewspaper.pdf” title=”E-Fiber Advertentie 263×390 Kennismaking_Hoeksche Waard_wt_ISOnewspaper”]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren