Roparun Radio van Radio Hoeksche Waard non-stop in de lucht tijdens de Roparun

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Radio Hoeksche Waard is ieder Pinksterweekend Roparun-radio. Een marathonuitzending die begint op zaterdagmiddag in Hamburg en Parijs. En eindigt maandagmiddag op de Coolsingel in Rotterdam.

Verslaggevers volgen met name de Hoeksche Waard teams op de voet. Dit jaar is de uitzending van zaterdag 3 juni (vanaf 12.00 uur) t/m maandag 5 juni (19.00 uur).

De uitzendingen van Roparun Radio zijn te beluisteren via Radio Hoeksche Waard. Hieronder vindt u de mogelijkheden hoe u kunt luisteren naar Radio Hoeksche Waard.

Ziggo Kabel

De uitzendingen zijn in de hele Hoeksche Waard te beluisteren via de Ziggo kabel. Analoog (FM) op 105.9 Mhz en  de Ziggo mediabox en Horizon op kanaal 915. Gebruik je CI+? Dan is het kanaal 361.

KPN/XS4All/Telfort en andere DSL providers

De uitzendingen zijn ook te beluisteren via KPN Interactieve TV en andere KPN aanbieders zoals Telfort, XS4All via kanaal 397.

Ether

Bent u in de Hoeksche Waard of in de buurt, dan kunt u de uitzendingen ook volgen in de auto, draagbare radio of via de FM-radio van uw mobiel (dit kost u dan geen data). De uitzendfrequentie is 96.0 Mhz FM. Zie de ontvangstkaart elders op deze pagina.

En voor het gebied Zuid-Beijerland t/m Nieuw-Beijerland kunt u beter afstemmen op105.5 Mhz FM.

Met uw mobiel

Luisteren naar de uitzendingen kan wereldwijd met uw mobiel. Globaal zijn er twee manieren:

– Met de TuneIn App  (voor iOS, Android en Windows Phone)
– Met de Omroep Hoeksche Waard APP (voor Android)

Let op: luisteren naar de uitzendingen via uw mobiele provider (3G of 4G) kost data verkeer en gaat af van uw data bundel. Het advies is gebruik te maken van een Wifi verbinding.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren