Nieuwe adverteerder: Zeilcharterschip de Zeeland

0
372
vector illustration

Hoeksche Waard – Vandaag verwelkomen wij onze nieuwe adverteerder Zeilcharterschip de Zeeland gelegen in Puttershoek. Heeft u ook interesse om te adverteren ? Klik dan hier.

De komende tijd staan er veel evenementen op het programma op dit prachtige schip:

EVENEMENTEN 

DAGTOCHT – ONVERGETELIJK GENIETEN OP HET WATER

 

Ziet u het al voor zich? Een fantastische dag op het water met vrienden, familie, collega’s of klanten? Lachen, veel eten, een drankje erbij en genieten van een zonnige zomeravond of een prachtige winterdag?

De mogelijkheden op de Zeeland zijn eindeloos. Samen met u stellen wij de afvaartijden, duur van de tocht, opstapplaats (Hoeksche Waard en omgeving), entertainment en catering vast.

Bent u nieuwsgierig? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij informeren u graag geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden.

TROUWFEEST

 

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw trouwfeest? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met zijn 28 meter hoge masten is de Zeeland een imposante verschijning. Het schip werd twee jaar geleden compleet omgetoverd tot een luxe en bijzondere evenementenlocatie en biedt de perfecte entourage voor een romantisch diner of een gezellig trouwfeest. Wist u dat de Zeeland zelfs voorzien is van een echte ‘Engelse Pub’?

Wij hebben de leukste ideeën om uw bruiloft extra bijzonder te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ‘Titanic’ fotomomentje op de boeg of stap zelf achter het roer en haal onder leiding van onze kapitein zelf uw gasten op.

Bent u nieuwsgierig geraakt? Wij informeren u graag geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden.

PRESENTATIE

 

Een productpresentatie is van groot belang als u een nieuw product in de markt wilt zetten. Op een unieke locatie als de Zeeland zet u gelijk de juiste toon. Wij zorgen ervoor dat uw gasten niets te kort komen en u gegarandeerd een onuitwisbare indruk achterlaat. Onze locatie is uniek en juist daarom zullen uw gasten, uw presentatie, niet snel vergeten!

Dankzij de aanwezige audiovisuele voorzieningen kunt u bij ons op het schip alle kanten op. Van een productpresentatie, een vergadering of een groot feest. De mogelijkheden zijn eindeloos.

PERSONEELSFEEST

 

Wat is er nu leuker dan samen met collega’s genieten op het water van goed gezelschap, heerlijk eten en een knallend feest met een top dj. Op de Zeeland zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagd personeelsuitje. Samen met u stellen wij de afvaartijden, duur van de tocht, opstapplaats, entertainment en catering vast.

Ook voor een vergadering, presentatie of teambuilding, hebben wij de leukste ideeën en mogelijkheden.

ROLSTOEL VRIENDELIJK

Wist u ook dat alle vertrekken op de Zeeland volledig rolstoelvriendelijk zijn? Door de diverse aangepaste faciliteiten kan iedereen zich gemakkelijk over het schip bewegen.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.