Eindoplevering van de herstructurering van de wijk Bevershoek in ’s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

‘s-Gravendeel – Afgelopen vrijdag was de eindoplevering van de herstructurering van de wijk Bevershoek in ’s-Gravendeel. Ongeveer 300 mensen waren aanwezig om dit luister bij te zetten: bewoners, bewonerscommissie, leden van de klankbordgroep, aannemers, vertegenwoordigers van HW Wonen en gemeente.

Hiermee is één van de grootste en ingrijpendste projecten in gemeente Binnenmaas voltooid: de gefaseerde sloop van 189 bestaande woningen en de nieuwbouw van zo’n 215 woningen. In de nieuwe opzet van de wijk is bewust gekozen voor een mix van huur- en koopwoningen. Ook de openbare ruimte met groenvoorzieningen, parkeerplaatsen, speelplaatsen, straten, riolering en verlichting is geheel opnieuw ingericht.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren