Wethouder Van Noort overhandigt werkploeg Buitenmaas nieuwe hesjes

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Mijnsheerenland – De werkploegleden van Buitenmaas hebben maandag 12 juni gele reflecterende hesjes en zwerfvuilgrijpers cadeau gekregen van gemeente Binnenmaas. Sinds kort verrichten de cliënten van de Gemiva-SVG Groep werkzaamheden in de buitenruimte van de gemeente. Als dank voor hun inzet en om hun herkenbaarheid te vergroten werd de werkploeg afgelopen maandag verrast door wethouder Leon van Noort met nieuwe hesjes met op de achterzijde ‘Buitenmaas’.

Werkploeg Buitenmaas is één van de locaties van dagbesteding Hoeksche Waard van de Gemiva-SVG Groep en is gevestigd op Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland. De werkploeg verricht inmiddels al 12 jaar met veel enthousiasme en naar volle tevredenheid van alle partijen diverse onderhoudstaken op en rondom het Recreatieoord Binnenmaas en de gemeentewerf. Vanwege de goede samenwerking is begin 2017 gekeken of de werkploeg Buitenmaas ook werkzaamheden in de dorpen van Binnenmaas kon gaan doen. Die mogelijkheid was er en daarom draagt de werkploeg sinds kort zijn steentje bij aan een veilige en schone buitenruimte. Elke maandag prikken de werkploegleden – iedere week in een ander dorp – zwerfvuil en verrichten zij andere hand- en spandiensten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren