Repaircafe Oud-Beijerland zoekt nieuw onderkomen

305

Oud-Beijerland – Repaircafe Oud-Beijerland hoopte na de zomervakantie weer open te kunnen gaan. Helaas gaat dat niet meer lukken bij De Buren van Stichting Zuidwester aan het Koninginneplein. Daar heeft men de ruimte zelf hard nodig.

Er wordt dus naarstig gezocht naar een nieuwe plek. Het moet een grote ruimte zijn waar de werktafels royaal kunnen worden opgesteld en waar ook bezoekers kunnen worden ontvangen aan een koffietafel. Er hebben zich al enkele opties voorgedaan, maar tot nu toe nog zonder succes. Wie tips heeft of raad weet wordt verzocht dit via de website kenbaar te maken. www.repaircafe-hoekschewaard.nl.

Het repaircafe doet met ruim 20 vrijwilligers al jaren gratis herstelwerk aan o.a. huishoudelijke- en tuinapparatuur. Ook kunnen er messen worden geslepen en naaiwerkzaamheden worden verricht. De medewerkers staan te popelen om weer te beginnen, maar waar is de grote vraag.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.