Vandalen gooien ruit in bij dagbesteding voor kinderen met een beperking in Puttershoek.

338
Foto Politie Hoeksche Waard

Puttershoek – Vanochtend omstreeks 04:30 uur werd er een ruit ingegooid bij de dagbesteding voor kinderen met een beperking. Hierop begon de Politie een zoektocht naar in eerste instantie twee daders op de fiets en daarna vier rennende jongens in de wijk De Grienden. Hierbij lieten zij een (dure) damesfiets achter. Deze is door de Politie  meegenomen naar het bureau.

Woont u in Puttershoek of daar in de buurt en uw geliefde Batavus damesfiets is kwijt? Komt uw zoon/broertje vragen om een nieuwe fiets omdat hij de zijne ‘kwijt’ is? Bent u of kent u iemand die vannacht een ‘gezellig’ nachtje met vrienden doorbracht in Puttershoek?

Denk hier dan aan en meld het via  0900-8844.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.