Restaurant De Beren in Oud-Beijerland verhuist zonder het Bezorgrestaurant naar het voormalige pand van Cafe Moods

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Eind juni wordt het nieuwe restaurant van De Beren in Oud-Beijerland geopend. Het huidige restaurant aan het Vierwiekenplein zal zijn deuren sluiten en zal verhuizen naar het Marktplein in het voormalige pand van Café Moods.

De verhuizing van restaurant De Beren betekent ook dat het bezorgrestaurant van De Beren in Oud-Beijerland zijn deuren gaat sluiten. Franchisenemers Patricia en Yonas Assefa willen zich in het nieuwe restaurant volledig gaan richten op het restaurant om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Hier past het bezorgrestaurant niet meer bij. De ‘bezorgberen’, getypeerd door hun vrolijke helmen met berenoren, zullen daarmee uit het straatbeeld van Oud-Beijerland verdwijnen. Tot en 18 juni is het nog mogelijk om je favoriete berengerechten thuis te laten bezorgen. Wanneer het nieuwe restaurant geopend is, is er wel de mogelijkheid om gerechten af te halen.

In 2016 heeft De Beren een naamsverandering doorgevoerd, waarbij alle vestigingen op landelijk niveau onder dezelfde naam zullen opereren. De naam Bertus Beer wordt, met de nieuwe vestiging, veranderd naar restaurant De Beren Oud-Beijerland. Om de kwaliteit verder te verbeteren zijn ook de menukaart voor lunch en diner aangepast. Hiernaast worden de gasten verrast door het vernieuwde interieur. Belangstellenden zijn vanaf 28 juni van harte welkom in het nieuwe restaurant van De Beren.

  • Restaurant De Beren Oud-Beijerland
  • Marktplein 8
  • Oud-Beijerland.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren