Bewonersavond omgeving Dorpshuis, Van Gaesbeekstraat Goudswaard 

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

GOUDSWAARD – Op donderdag 29 juni 2017, aanvang 19.30 uur, organiseren de gemeente Korendijk, in samenwerking met de dorpsgroep “De Coorndijk”, een bewonersavond. Tijdens deze avond willen wij u informeren en met u van gedachten wisselen over de riolering- en straatwerkzaamheden in Goudswaard en de herontwikkelingsplannen van het dorpshuis.

Rioolwerkzaamheden

De rioolwerkzaamheden vinden plaats in de volgende straten: Coorndijkstraat, Robijnstraat, Van Gaesbeekstraat, Burgemeester Zahnweg (van Nic. van Puttenstr. tot Molendijk), Julianastraat en Beneden Molendijk van huisnummer 50 tot de Van Gaesbeekstraat.

Herontwikkeling locatie dorpshuis

Eind 2016 heeft een aanbestedingsprocedure plaatsgevonden waarbij een aantal ontwikkelaars is gevraagd een herontwikkelingsplan in te dienen voor de dorpshuislocatie. De aanbesteding is gegund aan Bouw- en aannemingsbedrijf Gebrs. Hooghwerff B.V. uit Strijen.Tijdens de bewonersavond licht de heer Hooghwerff de woningbouwplannen toe.

Uw mening is belangrijk

Tegelijk met de verschillende werkzaamheden renoveren wij de groenstroken, evenals het parkeerterrein en het grasveld aan de Van Gaesbeekstraat. Hiervoor hebben wij ook uw inbreng nodig.

Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn op de bewonersbijeenkomst.

  • Locatie:         Ver.gebouw Rehoboth, Koningin Julianastraat 27 Goudswaard
  • Datum:          29 juni 2017
  • Aanvang:     19.30 uur (zaal open vanaf 19.15 uur)

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.