Politie houdt 3 inbrekers aan in Barendrecht dankzij alerte bewoonster uit Oud-Beijerland

806

OUD-BEIJERLAND – Een alerte bewoonster van de Stougjesdijk in Oud-Beijerland sprak gisterenavond rond 21.30 uur drie mannen aan in een voertuig die zich verdacht gedroegen. De inzittenden reden iets te vaak langs met interesse voor de woningen.

Op het aanspreken zelf reageerde het drietal niet echt vriendelijk maar zorgde er wel voor dat ze weg reden. 112 werd gebeld en het voertuig bleek voor de Politie ‘controle waardig’ . Helaas werd het niet meer in de Hoeksche Waard aangetroffen.

Daarentegen wel rond 22.45 uur in Barendrecht waar de drie mannen na een melding woninginbraak, waarbij hetzelfde voertuig werd genoemd, als verdachten werden aangehouden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.