Naturalisatieceremonie in Binnenmaas

0
421

MAASDAM – Vandaag vond de naturalisatieceremonie van de heer Avni Gashi plaats in het gemeentehuis in Maasdam. 

Meneer Gashi (1978) is geboren in Pristina, voormalig Joegoslavië. In 2007 kwam hij in Nederland wonen en sinds 2011 heeft hij zich gevestigd in de gemeente Binnenmaas. Meneer Gashi woont in Puttershoek met zijn partner en hun twee kinderen Enes en Diar. Zij zijn al eerder genaturaliseerd.

Burgemeester Borgdorff reikte de ‘nieuwe Nederlander’ de officiële papieren uit voor het Nederlanderschap. Deze papieren zijn nodig voor het aanvragen van een paspoort. Tijdens de bijeenkomst sprak de burgemeester de aanwezigen toe en overhandigde hij namens het gemeentebestuur een bos bloemen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.