Voetbal Vereniging NBSVV nieuwe locatie voor de VakantieBijbelClub en Dorpsbuffet in Nieuw-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Nieuw-Beijerland – Dit jaar wordt de VakantieBijbelClub in Nieuw-Beijerland gehouden op het terrein van voetbalvereniging NBSVV. Op die locatie zullen van 16 tot en met 18 augustus alle ochtend- en avondactiviteiten plaatsvinden. 

In de ochtenduren, van 10.00 tot 12.00 uur, krijgen kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar, een gevarieerd ochtendprogramma voorgeschoteld met onder andere muziek en knutselen. Op de donderdag is ook een lunch inbegrepen en eindigt het programma om 12.45 uur. Daarnaast is er iedere avond vanaf 19.00 uur een activiteit voor kinderen en volwassenen. Op woensdag is dat een Bootcamp in samenwerking met Jong Korendijk en op donderdag een kindervoorstelling. Op vrijdag wordt er, net als vorig jaar, een Dorpsbuffet gehouden. Dan zijn alle Nieuw-Beijerlanders vanaf 17.00 tot 20.00 uur welkom om hieraan deel te nemen. Het is de bedoeling dat iedereen zelf eet- en drinkgerei en lekkere hapjes en drankjes meeneemt. 

Meer informatie over de activiteiten is te vinden op Facebook of te verkrijgen via: [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.