Geslaagde 41e editie van het NK Sprietlopen in Puttershoek

2079
Daisuke Miyagawa uit Japan liep zonder problemen de spriet over in de haven van Puttershoek
Daisuke Miyagawa uit Japan liep zonder problemen de spriet over in de haven van Puttershoek – Foto Mooi Puttershoek

Puttershoek – Ondanks de Japanse concurrentie van acteur Daisuke Miyagawa uit Japan heeft Alco Vermeulen uit Puttershoek toch voor de 5e keer op rij het NK Sprietlopen in Puttershoek gewonnen. Dit jaar heeft Alco Vermeulen voor het eerst in 15 jaar de ingezeepte spriet nog overgelopen ook.

Media

Daisuke Miyagawa uit Japan deed mee aan het sprietlopen voor De ‘challenge’ voor het programma ‘Itte Q! Let’s Challenge the World’. Het programma wordt over 2 weken uitgezonden in Japan. Het programma heeft 20 miljoen kijkers en is al 10 jaar het best bekeken programma van Japan. 

De winnaar van het NK Sprietlopen Alco Vermeulen – Foto Evelien Donker

Er waren naast de Japanse TV ook lokale media zoals Hoeksch Nieuws, AD, Radio en TV Rijnmond ook veel landelijke media aanwezig waaronder o.a het NOS. Het media bedrijf Qphoto.nl was door Itte-Q in de arm genomen om extra beelden te schieten. Een prachtige klus liet eigenaar Jeffrey Groeneweg ons weten. We mochten hoogtebeelden voor ze maken van het NK sprietlopen. En we filmde op vrijdag al in Rijpwetering, waar Daisuke Miyagawa alvast oefende!

Hieronder de foto’s gemaakt door Jolanda Vastenhout-Kuipers

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.