Dakloze gemeenteleden bij de Nacht Zonder Dak in Maasdam

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

MAASDAM – Op zaterdagavond 9 september verandert de gemeente van Maasdam het kerkplein in een grote krottenwijk. De kerk van Maasdam organiseert de ‘Nacht Zonder Dak’, waarbij een groep gemeenteleden van verschillende leeftijden in zelfgebouwde hutten van karton en plastic de nacht doorbrengen. Met deze actie halen ze geld op voor straatjongeren in Bolivia, Kenia en India, die hun nacht altijd op deze manier moeten doorbrengen.

De actie Nacht Zonder Dak is een initiatief van de christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie Tear. De opbrengst van deze actie is bestemd voor projecten die Tear steunt in Bolivia, Kenia en India. Deze projecten helpen straatjongeren een toekomst op te bouwen door het geven van onderdak, begeleiding en onderwijs.

Tijdens de Nacht Zonder Dak kunnen de deelnemers genieten van een afwisselend programma. Zaterdagavond kunnen belangstellenden de krotten komen bekijken en genieten van een hapje en een drankje. Door de Nacht Zonder Dak is er voor jong en oud de mogelijkheid om iets te doen voor jongeren die dagelijks op straat leven. Door een nachtje hun luxe op te geven, hopen de deelnemers anderen een betere toekomst te geven.

Bezoek voor meer informatie www.nachtzonderdak.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren