Start kerstproject jongerenkoor Loïs Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Begin oktober 2017 hoopt jongerenkoor Loïs in Oud-Beijerland van start te gaan met een prachtig kerstproject. Het nieuwe kerstoratorium, gecomponeerd door Mark Brandwijk, aangevuld met wat Carols zal worden ingestudeerd. Een prachtig stuk kerst met een combinatie van bewerkte traditionals en nieuwe kerstmuziek.

Projectmatig kan je lid worden van dit unieke koor, wat repeteert onder leiding van Peter Wildeman in de Greupkerk te Oud-Beijerland (Stougjesdijk 208)! In de leeftijdscategorie van 15 tot 45 jaar is iedereen van harte welkom om dit kerstproject mee te doen!

Kosten zijn maar €30,- inclusief muziek en oefenbestanden. Kerstconcerten zijn in Middelharnis (Grote Kerk), Capelle aan den IJssel (Hervormde Kerk) en Gorinchem (Grote kerk)! Concerten worden ondersteund door verschillende musici, waaronder Mark Brandwijk, Joost van Belzen en vele anderen.

Alle repetitiedata en meer informatie is te vinden op de website www.jongerenkoorlois.nl  en opgeven kan ook via www.peterwildeman.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren