‘Meer dan waard.’ is de nieuwe slogan van de gemeente Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – De slogan ‘Meer dan waard.’ is door inwoners gekozen als dé slogan van gemeente Hoeksche Waard. De jury selecteerde 3 slogans uit meer dan 300 inzendingen. Vervolgens kon iedereen stemmen via een website. Andere kanshebbers waren ‘Natuurlijk dichtbij’ en ‘Verrassend dichtbij’. De slogan ‘Meer dan waard.’ won overtuigend en haalde ruim 60% van de stemmen binnen.

De jury is blij met de keuze
“Het laat zien hoe waardevol de Hoeksche Waard is. Bovendien is het goed te gebruiken in teksten, maar ook verbaal zoals in speeches. Daarnaast is de Hoeksche Waard ook meer dan alleen ‘waard’. Ook sluit het aan op onze visie.”

Inzenders Conny van den Eijden uit Piershil, Dave de Man uit Westmaas, Edwin Hummel uit Heinenoord en Michelle Helmig uit Mijnsheerenland winnen hierdoor een rondvlucht over de Hoeksche Waard. Juryleden Jan Luteijn (burgemeester Cromstrijen), Jon Hermans (burgemeester Oud-Beijerland), Suzanne Monster (projectleider Communicatie) en Leen van der Burgh (art-director Trend reclame & advies) bezorgden de cadeaucheques thuis bij de winnaars. Zij mogen zelf een moment uitkiezen waarop ze de Hoeksche Waard van boven gaan bekijken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren