Echtpaar Huijzers – Slooter uit Zuid-Beijerland 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

ZUID-BEIJERLAND – Dinsdag 29 augustus waren de heer en mevrouw J.L. Huijzers – Slooter uit Zuid-Beijerland 60 jaar getrouwd.

Burgemeester Servaas Stoop is het bruidspaar woensdagmiddag 30 augustus persoonlijk wezen feliciteren met dit prachtige huwelijksjubileum. Namens de gemeente kreeg het bruidspaar een mooi bloemstuk.

De wieg van de bruid stond op 3 september 1938 in Zuid-Beijerland. Zij is geboren en getogen op de Hitsert. De bruidegom is in Rotterdam geboren op 8 december 1936.

Het bruidspaar heeft twee dochters en drie kleinkinderen. Eén van de kleinkinderen is op negen jarige leeftijd helaas overleden.De heer Huijzers is in zijn trouwtijd opgeroepen voor de marine. Hij heeft 24 maanden in Nieuw Guinea gediend. Zijn eerste dochter is in deze periode geboren. Na de marine tijd heeft de bruidegom verschillende banen gehad. Mevrouw Huijzers had de zorg voor het gezin.

Het echtpaar heeft veel hobby’s:

  • Mevrouw zingt heel graag en zat op een koor. Tot op hoge leeftijd heeft zij diverse sporten beoefend.
  • Meneer Huijzers heeft gevoetbald bij ZBVH en is lange tijd voetbalscheidsrechter geweest. Daarnaast tenniste de bruidegom veel, wat hij tot zijn 77-ste is blijven doen.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren