Geslaagd Blacklight toernooi Badmintonvereniging PUBA

129
Het gaf een prachtig effect - Foto Léon Groeneweg

Puttershoek – Op vrijdag 10 mei heeft Badmintonvereniging PUBA een Blacklight toernooi voor zowel haar jeugdleden als de senioren georganiseerd in de Kees Verkerkhal te Puttershoek. Badmintonnen in het donker met oplichtende lijnen en shuttle was even wennen maar gaf een fantastisch effect en het is een geweldige ervaring gebleken.

De kinderen hadden allemaal een wit shirt aan waar met Glow in the Dark verf teksten en poppetjes aangebracht werden en een enkeling werd behandeld met Glow in the Dark schminck, haargel en lippenstift wat een erg leuk gezicht was toen ze op de baan stonden.

Na het toernooi lagen er pannenkoeken klaar voor de kinderen die in de grote tent gegeten konden worden.In de tussentijd konden de senioren ook een potje spelen en ook zij waren goed herkenbaar op de baan.Als afsluiter van de avond hebben de kinderen nog diverse spelletjes gespeeld, waarna zij in de zaal mochten slapen. Dat was wederom een feest.

Op zaterdag is er gezamenlijk ontbeten, de spullen alvast opgeruimd, nog wat spelletjes gespeeld en als afsluiting vossenjacht in het centrum van Puttershoek.Uiteindelijk zijn de kinderen moe maar voldaan ’s-middags naar huis gegaan en kijkt de organisatie terug op een uiterst geslaagd weekend wat zeer waarschijnlijk een vervolg gaat krijgen.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.