Gymastiekzaal de Vaert in Goudswaard gerenoveerd

130

GOUDSWAARD – Het was de bedoeling dat de gerenoveerde gymnastiekzaal in Goudswaard op woensdag 13 september, in aanwezigheid van de leerlingen en leerkrachten van de beide basisscholen en andere genodigden, officieel in gebruik zou worden genomen.

Het gebouw heeft een nieuwe vloer gekregen, de kleedruimten zijn vernieuwd, de verlichting is aangepast en er is onder andere een elektronisch klimrek geïnstalleerd. Het gymnastiekgebouw had al een naam. De naam DE VAERT prijkt nu echter ook in trotse letters op de gevel.

Wethouder Paul Boogaard was uitgenodigd om de naam op de gevel van het gebouw te onthullen. Vanwege het stormachtige weer werd besloten om de officiële handeling te laten vervallen. In plaats daarvan is de wethouder naar de beide scholen gegaan om te vertellen over de verbeteringen die in de gymzaal zijn aangebracht en de leerlingen een attentie aan te bieden.

Het bezoek van de wethouder en de attentie werden zeer gewaardeerd. Een gezond drankje, een stuk fruit, een smiley en het vooruitzicht om voortaan te mogen gymmen in een mooie zaal, maakten veel goed.