Gemeenten pakken slecht internetbereik in buitengebieden aan Greenet voor Particulieren en Fiber Wifi HW voor zakelijke klanten

394

Goed internetbereik is de normaalste zaak van de wereld in Nederland. Maar niet als je in het buitengebied woont. Internet is daar vaak traag en instabiel.

Om die reden hebben de gemeenten in de Hoeksche Waard een bedrijf benaderd dat hier wat aan wil en kan gaan doen. Hoe dat precies in zijn werk gaat wordt vertelt tijdens verschillende informatieavonden.

De informatieavonden worden gehouden op:
– 26 oktober om 19.00 in Cromstrijen (Gemeentehuis
– 31 oktober om 18.00 in Strijen (Dorpshuis Streona)
– 31 oktober om 20.00 uur in Maasdam (Gemeentehuis)
– 6 november om 20.00 uur in Oud-Beijerland (Zinkwegse Boys)
– 15 november om 19.30 uur in Korendijk (Gemeentehuis)

Tijdens de bijeenkomsten licht het bedrijf Greenet toe hoe zij snel internet in het buitengebied mogelijk maakt. De bijeenkomsten zijn voor alle inwoners in de Hoeksche Waard toegankelijk.

Kunt u niet naar de bijeenkomst in uw eigen gemeente, dan kunt u ook op één van de andere data in een andere gemeente terecht.

Meer informatie en aanmelden voor snel internet is al mogelijk via www.greenet.nl/hoekschewaard.

Zakelijk internet op industrieterreinen Fiber Wifi HW

FiberWifiHW is dé partner voor snel internet. Wij kunnen snel internet bij u leveren zonder dat er een glasvezelverbinding is, van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven. Bestel of schrijf in en ga voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. Wij staan graag voor u klaar.

Snel internet zonder glasvezel

Door de grote hoeveelheden data die dagelijks gebruikt en verzonden worden is er steeds meer vraag naar goede online oplossingen. Een sterke verbinding is de basis hiervoor maar is niet overal beschikbaar. Wij leveren snel internet op plaatsen waar dit niet of slecht beschikbaar is.

Bekijk voor meer informatie of direct aanvragen www.fiberwifihw.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.