Gemeente Hoeksche Waard organiseert dorpsbijeenkomst ‘Klaaswaal centraal’

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Klaaswaal - Foto Gemeente Hoeksche Waard

KLAASWAAL – Op woensdag 13 november organiseert gemeente Hoeksche Waard de dorpsbijeenkomst ‘Klaaswaal centraal’. Inwoners zijn van harte uitgenodigd om zich tijdens deze avond te laten informeren over wat er de komende jaren te gebeuren staat in en rond het dorp. Maar ook om met elkaar in gesprek te gaan: wat gaat er goed, wat kan beter en hoe kunnen we dat samen oplossen. De bijeenkomst vindt plaats in de aula van het Wellantcollege aan de Rijksstraatweg.

Op het programma staat onder andere een presentatie over de nieuwe randweg

De laatste stand van zaken wordt besproken, maar ook wat voor gevolgen een randweg heeft voor het dorp. Daarnaast komen diverse ontwikkelingen in de samenleving aan bod en wat dat betekent voor Klaaswaal. Verder vertelt dorpswethouder Harry van Waveren over zijn ervaringen die hij de afgelopen maanden heeft opgedaan in Klaaswaal. 

Met elkaar in gesprek gaan staat centraal

Het wordt niet alleen een ‘luisterbijeenkomst’. De gemeente hoort graag wat er speelt in het dorp. De aanwezigen gaan daarom ook in kleinere groepen uit elkaar om over diverse onderwerpen te praten. Welke onderwerpen dat zijn, bepalen de inwoners zelf. De gemeente vraagt hen voorafgaand aan de bijeenkomst antwoord te geven op de volgende vragen:

  • Wat vindt u goed aan Klaaswaal? Oftewel: waar bent u trots op?
  • Wat kan beter én
  • bent u bereid hier met ons over mee te denken, dan wel aan mee te werken?

Inwoners kunnen hun reactie voor 4 november mailen naar [email protected]

Ze kunnen hun antwoorden ook via de post sturen naar: gemeente Hoeksche Waard, t.a.v. ‘Klaaswaal centraal’, Antwoordnummer 296, Postbus 2003, 3260 VB Oud-Beijerland (geen postzegel nodig). Onder de inzenders worden 2 streekpakketten verloot.

De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.30 uur

Aan het eind van de avond worden de vervolgstappen met elkaar besproken. Daarna kan men nog even napraten onder het genot van een drankje.

Inwoners wordt gevraagd zich aan te melden voor de bijeenkomst

Zo weten we op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Stuur voor 4 november een e-mail naar [email protected] of bel 14 0186.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren