Vijftigplussers kunnen een avond op stap met Colours in Concert

240

OUD-BEIJERLAND – Stichting Cultuurpower organiseert op zaterdag 18 november een sfeervolle muziekavond in Oud-Beijerland. Colours in Concert wordt gehouden vanaf 20.30 uur in Up Social Club (de oude Bijlschool aan de Bijl 1).

Colours is een gitaarband uit de Hoeksche Waard en speelt bekende en iets minder bekende covers uit de verschillende decennia van de popgeschiedenis. Tijdens Colours in Concert kun je al zittend luisteren naar meerstemmig gezongen nummers en de mix van nostalgische en “up-tempo”- nummers.

Colours kiest uit de vele popsongs van de laatste vijftig jaar díé nummers waarbij je als publiek denkt: ‘Hé, dat was een sterk nummer’ of: ‘Van welke band was dat ook alweer’? Geen standaard repertoire, maar een selectie van nummers waar de echte muziekliefhebber van kan genieten. Denk aan nummers als: Bus Stop (The Hollies), The last time (The Rolling Stones), Sunny afternoon (The Kinks), Last train to Clarksville (The Monkies), Just a little bit of peace (Golden Earing) en One way wind (The Cats).  

Kaartverkoop:
Kaartjes (enkel zitplaatsen) kosten 10 euro per stuk en zijn online te koop via www.cultuurpower.nl en bij Dermalise Beautysalon & Shop (Oostdijk 52 in Oud-Beijerland, woensdag t/m zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur).

Toetjes-actie:
Op vertoon van je concertkaartje (uitgeprint) krijg je bij El Flaco, de pizzeria die gehuisvest is in Up Social Club, na je hoofdgerecht het dessert gratis! (reserveren nodig: 088-7736433 of [email protected]).

De bandleden:
Aart de Baat – drums en zang
Adri v.d. Burg – gitaar en zang
Harm Noordhof – basgitaar
Koen Kajim – gitaar en zang

Het programma:
20.30 – 21.00 uur – Inloop
21.00 – 21.45 uur – Concert deel 1
21.45 – 22.15 uur – Pauze
22.15 – 23.00 uur – Concert deel 2

Organisatie:
Stichting Cultuurpower
www.facebook.com/cultuurpower
www.cultuurpower.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.