Denkt u mee over de nieuwe gemeentelijke website

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Er zijn steeds meer gemeentelijke producten die inwoners online kunnen afhandelen via de website van hun gemeente. Om goed in te kunnen springen op die veranderende behoefte, gaan de vijf Hoeksche Waardse gemeenten hun websites vernieuwen. Inwoners kunnen op dinsdagavond 31 oktober meedenken over de nieuwe websites.

De gemeenten werken samen om hun websites toekomstbestendig te houden. Er wordt kritisch gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, juiste informatie, inrichting en functionaliteit.

Meedenken? Stuur een e-mail!
De vijf gemeenten zijn op zoek naar inwoners die op dinsdagavond 31 oktober van 19.30 tot 21.30 uur willen meedenken over de indeling van de websites. Samen wordt gekeken of informatie makkelijk vindbaar is en op een logische plek staat. De meedenksessie vindt plaats op een centrale locatie in de Hoeksche Waard.

Lijkt het u leuk om mee te denken? Stuur dan vóór donderdag 26 oktober een e-mail naar ICT Samenwerking Hoeksche Waard: [email protected]. Om te komen tot een representatieve afspiegeling van websitegebruikers, vragen wij u om ook uw woonplaats en geboortejaar te vermelden. Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.