Column: Sterren

204
Sterrensporen gefotografeerd bij de Poldersche molen in Maasdam eerder dit jaar - Foto Jeffrey Groeneweg QPHOTO>.nl
Sterrensporen gefotografeerd bij de Poldersche molen in Maasdam eerder dit jaar – Foto Jeffrey Groeneweg QPHOTO.nl

Uw columniste heeft de afgelopen maanden het voorrecht gehad om met een boot naar haar werk te gaan, of eigenlijk naar haar werk gebracht te worden met een boot. En als je dan soms een “late dienst” hebt dan sta je op die boot en kan je maar naar 1 kant kijken: omhoog….

En bij helder weer is dat genieten! Een sterrenhemel is mooi, romantisch, rustgevend, maar soms ook een achtbaan van emoties. Want heeft iedereen niet een ster die naar je blinkt, die je doet denken aan iemand die er niet meer is, die je dan laat zeggen “ ik mis je, maar het gaat prima hoor !”

Ik vind dat bijzonder! Die kleine, stralende sterren die met biljoenen zijn en dat er dan eentje van jou is…. Koesteren dat moment….

Stap eens naar buiten op een heldere avond en geniet, neem dat moment in deze drukke en roerige wereld, de sterren stralen voor iedereen, echt waar.

De grootste ster is trouwens onze goede vriend de zon, en ook zonder deze ster kunnen we niet.

En als het woord Ster gebruikt wordt op de manier als in beroemdheid, dan liggen de zaken eigenlijk precies zo, want hebben we niet allemaal een beroemdheid die we zo tof vinden dat hij/zij een beetje van jou voelt J

Voor de moeders en vaders onder u, onze kinderen zijn onze grootste sterren! Hun tekeningen toen ze klein waren waren de mooiste, hun sportprestaties zijn het beste en die sterrenstatus is dus gewoon logisch.

Daarnet kocht ik een kerstartikel ( ja, te vroeg, maar leuk), een ster voor op mijn raam over een week of 6 ( want zo snel gaat het dan ook weer ), maar die heb ik toch helemaal niet nodig???

☆met een sterretje deze keer,

Jacqueline


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.