Nieuw werk cursisten Atelier Jolielande in Dienstencentrum ‘t Weegje in ‘s-Gravendeel

157

‘s-Gravendeel – De laatste expositie-periode van het jaar wordt in het ‘s-Gravendeelse Dienstencentrum ‘t Weegje altijd standaard ‘ingevuld’ met nieuw werk van de cursisten van Atelier Jolielande. Ook dit jaar is weer een mooie tentoonstelling ingericht in de expositieruimte op de begane grond. Ruim dertig werkstukken zijn tot na de jaarwisseling te bewonderen in ‘t Weegje.

De huidige tentoonstelling in de wandelgangen van het Dienstencentrum is ingericht met nieuwe werkstukken van cursisten van Atelier Jolielande. De komende maanden (t/m 9 januari 2018) zijn de schilderijen van de cursisten te bewonderen in de fraaie en ruime entreehal van het centrum aan ’t Weegje. Het is een hele afwisselende expositie geworden. De cursisten hebben verschillende technieken en materialen gebruikt om hun schilderijen te vervaardigen. Zo zijn er bijvoorbeeld acrylverfschilderijen te zien, maar ook aquarellen en werk in verrassende, gemengde technieken. Ook voor wat betreft de keuze van de onderwerpen die men aan het doek of papier heeft toevertrouwd is er veel variatie. Naast landschappen en werkstukken die soms in een impressionistische schilderstijl zijn weergegeven, zijn er ook dieren, portretten, bloemen en stillevens vervaardigd.

De tentoonstellingen in Dienstencentrum ‘t Weegje zijn te bezichtigen tijdens werkdagen en tevens op de zaterdag. De toegang is uiteraard gratis. De ingang is naast restaurant ‘Nonna’.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.