Afsluiting Molenstraat in Strijen duurt bijna een week langer

204

STRIJEN – De afsluiting van het gedeelte Molenstraat in Strijen gaat zes dagen langer duren dan eerder is aangegeven. Er is afgesproken met de aannemer dat donderdag 23 november de Molenstraat weer opengesteld moet zijn. Zodat onder meer de Sinterklaasintocht van zaterdag 25 november geen hinder ondervindt van de afsluiting.

De afsluiting van een gedeelte Molenstraat vanaf Medisch Centrum tot de Oranjestraat is noodzakelijk in verband met het vervangen van een gasleiding, die midden in de rijbaan ligt. Het overzetten van de huisaansluitingen en het verplichte onderzoek naar aangetroffen muurresten, duren langer dan was gepland.

Daarnaast vertragen de werkzaamheden door de ligging van een ‘kwetsbare’ waterleiding nabij de gasleiding, waardoor zeer zorgvuldig gegraven moet worden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.