KidsSpecial: Op avontuur in Oud-Beijerland!

163

OUD-BEIJERLAND – Op zondagmiddag 8 maart organiseert de Evangelische Gemeente Hoeksche Waard in Oud-Beijerland van 15.00 uur tot 16.15 uur voor de tweede keer de KidsSpecial in de Poort. Een middag met muziek, zang, dans, filmpjes en wat lekkers, speciaal voor alle kinderen van de basisschool.

‘Is je koffer ingepakt? Je zonnebril niet vergeten? Riemen vast en dan gaan we opstijgen…
In een mooie zaal vol gekleurde lichten gaan we op avontuur! Maar waar gaat de reis naar toe? Kom het beleven bij deze gave KidsSpecial! Misschien ga jij stoer alleen op reis, maar je mag ook je vriend, vriendin, neefje, nichtje of buren uitnodigen!’

Deze middag ontvangen meester Bertwin (de piloot) en zijn crew je graag als passagier in hun vliegtuig om op avontuur door de Bijbel te gaan. De band met drums, piano, bas, gitaar en zang is klaar voor een gezellige, muzikale middag. Ook het kinderkoor met 60 kinderen van basisschool de Bouwsteen zorgt deze middag voor een muzikale invulling.

Ouders/verzorgers mogen tijdens de KidsSpecial ook blijven en de toegang is voor iedereen gratis. Kijk voor meer informatie op www.eghw.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.