SSS moet terug naar Groote Lindt voor 10 minuten

Foto SSS

Voor zaterdag 30.10.2021 stond op het programma voor SSS 1 de uitwedstrijd bij Groote Lindt.Een bestuurslid stond van Groote Lindt was voorafgaand aan deze wedstrijd in overleg gegaan met de scheidsrechter, aangezien het speelveld er door de zware regenval slecht bij lag. Na overleg met beide teams gaf scheidsrechter Yodi Monteny toch groen licht en er kon gespeeld worden.

Beide teams hadden grote problemen met het gladde veld en dit was toch wel in het voordeel van de thuisploeg. Met name de vleugelspelers van Groote Lindt maakte het SSS erg lastig.Trainer Henk Dirven moest wat puzzelen in zijn verdediging, doordat het centrale duo Van Raam/Figueira Comojo er vandaag niet bij was. SSS probeerde op een slecht veld tot voetballen te komen, maar dat viel alles behalve mee.

De eerste kans voor SSS was een vrije trap, genomen door Feni Bileti maar de doelman Raymond Klootwijk weet de bal corner te tikken.Frank v.d. Linden leek geen moeite te hebben met het gladde veld en gooide er een aantal lange dribbels uit. Eén van deze acties leverde een hoekschop op waaruit Tim van Zetten bijna met het hoofd wist te scoren.Keeper Guus Tieleman moest regelmatig zijn kunsten vertonen en een solide redding verrichten bij ingeschoten bal van Mathijs Fawzi van Groote Lindt.

Door een blessure van Stefan Bervoets moest hij het veld verlaten en kwam Max v.d. Sluijs na ongeveer 35 minuten zijn plaats innemen.Beide teams kregen kansjes om te scoren maar het was de thuisploeg in de 42e minuut die wist te scoren en zodoende de ruststand op 1 – 0 bracht.

Na de pauze werd het veld er niet beter op en door de regen steeds gladder.SSS moest  de druk gaan opvoeren en over rechts kwam na 60 minuten Edison Warner goed door. Hij leverde een prima voorzet af op Tim van Zetten, die de bal net naast het doel kopt.Enkele momenten later komt SSS goed weg bij een aanval van Groote Lindt, de bal komt terug het veld in via de paal van het doel van Guus Tieleman. Uit een corner van SSS wordt het via een eigen doelpunt van Groote Lindt 1-1. Een solo van Frank v.d. Linden via de linkerkant had een beter lot verdiend, maar levert geen treffer op.

Na 84 minuten spelen raakt de scheidsrechter geblesseerd en wordt het duel noodgedwongen gestaakt. Op het wedstrijdformulier staat vermeld: nog te spelen 6 minuten officieel en 4 minuten blessuretijd.

Voorlopig hebben beide teams ingestemd het restant uit te spelen op dinsdagavond 23.11.2021.Echter dient de KNVB hiermee nog akkoord te gaan.