Spirituele- en edelstenenbeurs in Oud-Beijerland

228
Oud-Beijerland – In de Lindenhoeve aan de Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland wordt aanstaande zondag 19 mei een spirituele- en edelstenenbeurs georganiseerd. Tussen 13.00 en 17.30 uur zijn er ca 20/23 kramen waar u een tarotkaartlegging kunt laten doen, een kijkje kunt nemen in de glazen bol, uw hand kunt laten lezen of waarnemingen kunt laten doen
aan de hand van een voorwerp of foto.

 
Ook kunt u plaats nemen op de massagestoel  of de massagetafel voor een energetische massage of een stoelmassage. Een aantal ruime kramen zullen worden gevuld met de mooiste edelstenen en de prachtigste mineralen door Prana-Bodhi; op verzoek testen zij ter plaatse gratis een steen voor u uit! Ook is er een verkoopkraam met “spiritual gifts” aanwezig; van engelenkaarten tot wierook en alles er tussenin.
 
De toegang is vanzelfsprekend geheel gratis.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.