Team Korendijk levert topprestatie voor de Roparun en Hospice Hoeksche Waard

715

HOEKSCHE WAARD – Het Roparun team Korendijk wat vernoemd is naar de vroegere gemeente Korendijk leverde afgelopen weekend weer een bijzondere prestatie door in ongeveer 46 uur onafgebroken van Parijs naar Rotterdam te lopen en te fietsen.Zaterdag 8 juni vertrok het team vanuit Zuid-Beijerland met de bus richting Parijs. Ze werden uitgezwaaid door familie en door vertegenwoordigers van de hospice.

Op 2Pinksterdag arriveerde het team na 2 pittige dagen moe maar zeer voldaan in Rotterdam. Het team heeft voorafgaand aan de Roparun middels allerlei acties veel geld opgehaald voor de Roparun en de Hospice Hoeksche Waard. Van dit geld kan de hospice o.a. nieuwe matrassen aanschaffen.De hospice is hier enorm blij mee en is erg dankbaar voor deze geweldige prestatie van Roparun team Korendijk.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.