Piershil wint ruim in Berkel en Rodenrijs

1 Min Read

Berkel en Rodenrijs – Piershil heeft op bezoek bij Berkel een eclatante en broodnodige 2-5 overwinning geboekt.

De roodwitten gingen voortvarend van start, na 8 minuten scoorde Jan Jaspers 0-1 na voorbereidend werk van Joost Both. Enkele minuten voor rust deden Both en Jaspers het voorbereidende werk, Loek Visser stuurde Piershil met een comfortabele 0-2 naar de thee. ,,Hard gewerkt, zoals we het graag zien”, zo verklaarde winnende trainer Verhoeven na afloop. Na een kwartiertje in de tweede helft ging het snel met de goals. Joost Both trapte fraai raak in de verre hoek (0-3), Ricardo Hoogwerf prikte de 0-4 in de touwen en na een scrimmage werkte Jan Jaspers zijn tweede treffer naar binnen (0-5). Met nog een kwartier te gaan verslapte de aandacht, Bart van den Dool scoorde 1-5 en Freek van der Velden bepaalde de eindstand op 2-5. ,,

Ik ben blij met de punten, hier kunnen we verder mee”, aldus de tevreden coach. Piershil stijgt door de zege naar de tiende plaats, net buiten de gevarenzone.