Echtpaar Bijl uit Maasdam 65 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

persbericht-071-echtpaar-bijl-uit-maasdam-65-jaar-getrouwdMAASDAM – Dinsdag 27 september zijn de heer en mevrouw Bijl 65 jaar getrouwd. De inmiddels 88-jarige H.J. Bijl is geboren in Greup, zijn 87-jarige echtgenote mevrouw L.J. Bijl-Bussing komt uit Strijen.

Na het huwelijk is het echtpaar gaan wonen aan de Mariapolder in Strijensas. De heer Bijl werkte dicht bij huis als bedrijfsleider van het fruitteeltbedrijf in de Mariapolder. Mevrouw Bijl heeft als dochter van de beroemde banketbakkersfamilie Bussing daar haar steentje bijgedragen. Het echtpaar heeft twee kinderen, vier kleinkinderen en een achterkleinkind waar ze van genieten.

Beiden zijn gelukkig nog in redelijke gezondheid. De heer Bijl houdt zelfs nog drie tuinen bij van andere mensen. Tuinieren is nog steeds een grote hobby van hem.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezochten het echtpaar en brachten onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.