Aanmelden is nog mogelijk voor Doortrappen in Strijen!

323
Doortrappen in Strijen - Foto Welzijn HW

STRIJEN  – ‘Doortrappen’ is een programma van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Het is bedoeld om de fietsende ouderen langer mobiel te houden. Maar ook om hen bewuster te maken van hun fietsgedrag. Bijkomend voordeel is dat, omdat het in groepsverband gebeurt, ook nog eens goed is voor de sociale contacten.

Stichting Welzijn Hoeksche Waard organiseert samen met diverse vrijwilligers en met steun van de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid Hoeksche Waard de Doortrapdagen, die in het teken staan van de fiets en e-bike voor senioren. 

Voor de volgende Doortrapdagen in Strijen is het nog mogelijk om u aan te melden:

  • Dinsdag 13 oktober, vanaf dorpshuis Streona
  • Dinsdag 27 oktober, vanaf dorpshuis Streona

De deelnemers starten elke Doortrapdag met een stukje theorie. Daarna volgt een gezamenlijke lunch en vervolgens wordt het geleerde in praktijk gebracht tijdens een gezellige fietstocht door de mooie Hoeksche Waard. Elke Doortrapdag heeft een ander thema.

Per Doortrapdag kunnen maximaal 20 personen deelnemen.

De kosten zijn € 5,– per persoon per keer, inclusief koffie/thee en lunch.

Houdt u van fietsen, bezit u een fiets of e-bike en wilt u meedoen? Meldt u zich dan aan, uiterlijk 8 oktober bij Bianca den Ouden van Welzijn Hoeksche Waard, telefoonnummer 06-45653886 of per e-mail [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

1 REACTIE

Comments are closed.