Binnenmaas wint van Charlois

Maasdam – Zaterdag kreeg Binnenmaas de nummer 2 Charlois op bezoek .Bij winst zou Binnenmaas aanhaken bij de top 3 dus onbelangrijk was deze wedstrijd niet.

In de eerste helft gebeurde er wat betreft kansen niet erg veel, eigenlijk kregen beide 1 goede kans en scoorde beide hier ook uit. In de 24e minuut was het Raymond Verschoor die namens de bezoekers de score opende met een fraaie kopbal en in de 42e minuut was het Kevin Kuijer die namens Binnenmaas de bal binnen kopte vanuit een assist van Danny Maijers.

Vlak na rust kwamen de bezoekers weer op voorsprong en opnieuw was het Raymond Verschoor die de bal binnen wist te tikken. En zo kon Binnenmaas dus opnieuw op jacht naar de gelijkmaker.
In de 69e minuut was er een grote kans voor Michael Mathilda maar hij zag zijn schot over het doel gaan van Charlois. Toch kwam Binnenmaas op gelijke hoogte, het was de goed ingevallen Jannick van der Laan die vanuit een assist van Kevin de bal wist binnen te schieten en dus de 2-2.
In de 82e minuut kreeg Binnenmaas een strafschop mee en dus een grote kans voor de voorsprong.
Deze strafschop werd genomen door Kevin Kuijer maar helaas werd deze gestopt door de doelman van Charlois, Linber van der Horst en dus geen voorsprong.
Nog geen 2 minuten later kreeg Binnenmaas opnieuw een strafschop en deze keer ging de aanvoerder Johnny Maijers achter de bal staan. Johhny schoot de bal strak in de linker hoek en zo toch de dik verdiende voorsprong voor Binnenmmaas.Binnenmaas besliste de wedstrijd in de 85e minuut, Jannick vd Laan stuurde Kevin Kuijer weg die alleen op de doelman van Charlois af kon gaan en schoot de bal prima binnen.

Vandaag speelde Binnenmaas een prima wedstrijd en hebben dan ook dik verdiend gewonnen.Hiermee staat het op een stevige 4e plaats met een goede aansluiting naar de top 3.