Nieuwjaarsreceptie en opening nieuwe MFA de Wurf in Piershil

675

Korendijk – De gemeente Korendijk combineert de traditionele nieuwjaarsreceptie en de uitreiking van de Frans Janssen Vrijwilligersprijs Korendijk met de officiële opening van MFA ‘De Wurf’, Voorstraat 33 te Piershil op donderdag 11 januari 2018.

De sportzaal, het vroegere politiebureau en de aula zijn verbouwd tot een multifunctionele gebouw. ‘De Wurf’ biedt ruimte aan sporters, is geschikt als vergaderlocatie, cursusruimte en oefenruimte voor verenigingen. Men kan er een verjaardag vieren, een feestje geven of een receptie houden. De ruimte kan ook dienst doen als aula. Audioapparatuur en beamers zijn aanwezig. Kortom een echte MFA!

Programma
19.45 uur : Officiële opening van ‘De Wurf’ door wethouder Paul Boogaard
20.00 uur : Nieuwjaarstoespraak door burgemeester Servaas Stoop
20.15 uur : Uitreiking Frans Janssen Vrijwilligersprijs Korendijk
20.30 uur : Receptie en bezichtiging ‘De Wurf’
21.30 uur : Einde receptie
Wij verwelkomen u graag op donderdag 11 januari 2018 vanaf 19.30 uur in ‘De Wurf’, Voorstraat 33 te Piershil.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.