Verwijderen afvalbakken en kledingcontainers en afsluiten (poep)containers en glasbakken in Cromstrijen

0
408
Foto ter illustratie

CROMSTRIJEN – Wat is oud en nieuw zonder vuurwerk?! Helaas veroorzaakt het vuurwerk in de gemeente Cromstrijen ieder jaar schade aan afvalbakken, (poep- en kleding) containers en glasbakken.

Afvalbakken en poepcontainers

Om de schade enigszins te voorkomen, verwijderen wij de afvalbakken in Cromstrijen. De poepcontainers sluiten wij af, waardoor het tijdelijk niet mogelijk is om in deze containers de poepzakjes te deponeren. Uiteraard hopen wij dat hierdoor geen overlast in de plaats komt en dat u uw verantwoordelijkheid draagt als hondenbezitter. Op 1 januari 2018 plaatsen we de prullenbakken terug en openen we de poepcontainers.

Glasbakken en afvalcontainers

De RAD sluit de afvalcontainers af op 31 december 2017 om 18.00 uur. Deze gaan op 1 januari 2018 weer om 06.00 uur open. Het is niet toegestaan om, gedurende de tijd dat de containers zijn afgesloten, afval bij de containers te zetten. Ondergrondse en bovengrondse containers voor glas blijven gewoon in gebruik.

Kledingcontainers

De RAD verwijdert de kledingcontainers in week 52. Als dat niet mogelijk is, sluit zij ze af. In de eerste week van 2018 plaatst zij deze weer terug.

Containers, bouwmaterialen, e.d op eigen terrein?

Probeer deze dan voor de jaarwisseling nog af te voeren. Lukt dat niet? Berg de materialen zoveel mogelijk op, dek containers af en sluit uw terrein goed af.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.