Kerstconcert in de Lambertuskerk te Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

STRIJEN – Het Klaaswaals Symfonisch Blaasorkest en het grote projectkoor “A Lot Of…” verzorgen vrijdag 22 december een bijzonder kerstconcert in de Lambertuskerk in Strijen. In een sfeervolle ambiance genieten bezoekers van mooie, aan Kerstmis gerelateerde muziek uit alle windstreken. Een prachtig begin van het kerstweekend!

Het Klaaswaals Symfonisch Blaasorkest NLS Klaaswaal, onder leiding van dirigent Michael Engelbrecht, brengt drie symfonische werken ten gehore. “Elsa’s Procession to the Cathedral” is afkomstig uit de opera Lohengrin van componist Richard Wagner. “Russian Christmas Music” van Alfred Reed brengt het orthodox-Russische kerstfeest naar Nederland.

Popkoor “A Lot Of” gebruikt de prachtige akoestiek in de kerk voor het a capella zingen van traditionele Engelse Christmas Carols, waaronder “The first Nowell”, “It came upon a midnight clear”. Ook brengen de ruim 80 zangers en zangeressen onder de bezielende leiding van dirigent Gerard Treffers intieme luisternummers over licht, muzikaliteit en groei. Ook zal gezamenlijk met het orkest worden uitgevoerd “A Christmas at the heart”. Verder wordt een aantal kerstliederen samen met het publiek gezongen.

Dit unieke kerstconcert vindt plaats op vrijdag 22 december 2017 om 20.15 uur in de Lambertuskerk, Kerkstraat 48 in Strijen. De deuren van de kerk gaan om 19.30 uur open.

Kaarten voor dit sfeervolle concert zijn verkrijgbaar bij:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren