Inschrijving tweede editie Piershilse Huiskamerkwis is geopend

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PIERSHIL – De inschrijving voor de tweede Piershilse Huiskamerkwis is geopend. Op vrijdag 6 april zullen Piershillenaars vanuit hun huiskamer weer strijden om de eer en fraaie prijzen. Jantine van ’t Hof, lid van het organisatiecomité, rekent op veel belangstelling.

,,Over de eerste editie van vorig jaar wordt nog steeds gesproken. Het dorp stond op z’n kop, overal zag je personen die op wat voor manier ook bezig waren met de vragen en opdrachten”. Aan het begin van de avond zal een boekje met vragen en opdrachten worden overhandigd aan de deelnemers, daarna begint de race tegen de klok. ,,De deelnemers waren vorig jaar uiterst enthousiast.

De kwis is zeer divers en vooral bedoeld om de saamhorigheid te vergoten. Het is ook een mooie gelegenheid om familie, vrienden en kennissen uit te nodigen”. Deelname kost 10 euro per team, inschrijven is vanaf nu mogelijk via [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.