Duo loopt marathon voor het KWF

356
De dames Conny en Miranda -Foto PR

Hoeksche Waard – Zaterdag 3 april hebben Miranda Noordermeer en Conny Slooter, een thuis marathon voor het KWF gelopen.

Het was een prachtige route door de Hoeksche Waard. De start was in Maasdam bij sportcafé Duyvesteyn. Via de Mookhoek liepen Conny en Miranda naar Strijensas. Daar vandaan naar de Klem, richting de Oudendijk, Westmaas en via de St Anthoniepolder langs de Binnenmaas terug naar Maasdam. Janny Kalkman en Theo Noordermeer fietsten de hele route met de dames  mee. Ze hielden de kruispunten vrij en zorgden voor het eten & drinken onderweg. Na 42.195 km stonden supporters Miranda en Conny in Maasdam om te wachten.

De opbrengst is tot nu toe 5361 euro, dit gaat naar het onderzoek ‘‘Beweging stimuleren vanuit de huisartsenpraktijk’.. Donaties zijn nog welkom via de site van de KWF ‘Samen Sterk’ https://acties.kwf.nl/fundraisers/SamenSterk732


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.