Werkbijeenkomst Zuidrand Cromstrijen goed bezocht!

166

CROMSTRIJEN – Op 8 maart was de eerste werkbijeenkomst voor het project Zuidrand Cromstrijen. In de zuidrand van de gemeente Cromstrijen zijn diverse initiatieven op het gebied van recreatie, cultuurhistorisch landschap en energie. SOWH en gemeente stellen gezamenlijk een recreatieve visie op. Deze visie kijkt naar de ruimtelijke samenhang en beschrijft hoe ze samen een recreatief sterk netwerk vormen.

Dit project is interactief opgezet. Een team van adviseurs van bureau BVR op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling ondersteunt bij het maken van de visie. Initiatiefnemers en betrokken overheden gaan samen op zoek naar kansen en een gezamenlijke visie.In twee werkbijeenkomsten wordt het meest veelbelovende recreatieve profiel gekozen. Bij dit profiel komt ook een bijbehorende ruimtelijke structuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.