Koningsdag vier je op ’t Plein in Puttershoek!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

PUTTERSHOEK – We starten deze Koningsdag feestelijk op het Zomerplein, in de Wijk van je Leven. Kom om 09.00 uur naar het vlag hijsen met je versierde fiets en ga mee in de optocht onder aanvoering van Maasmuziek. Vandaar vertrekken we naar het winkelcentrum*. Op ’t Plein is tussen 09.00 en 12.00 uur van alles te beleven!

Er is een kindervrijmarkt onder de luifels van de winkels. Kleedjes neerleggen vanaf 09.00 uur op aanwijzing van het team van Scouting Puttershoek. Er worden spelletjes georganiseerd vanaf 09.30 uur. Strippenkaarten zijn tegen geringe vergoeding verkrijgbaar op ’t Plein. De HEMA foodtruck komt met een pop up terras en een foto booth. Hier maak je gratis een mooie foto van je versierde fiets of van jezelf in Oranje-outfit. We hebben gezellige achtergrondmuziek en wie weet, dansen we de Fitlala met elkaar. Pientje Putter is alvast aan het oefenen, want die is ook van de partij.

Echte Bakker de Koning, Gall & Gall, HEMA, Marskramer en Albert Heijn zijn geopend voor lekker vers Oranjegebak en andere dingen waarmee je van Koningsdag een feestje maakt.

Bij Café ’t Centrum kun je vanaf 09.00 uur terecht voor een Oranjebittertje en andere drankjes. Bij Kwalitaria/Délifrance de Beuk gaan de deuren ook open vanaf 09.00 uur. En als je een tegoedbon hebt van AH, is de koffie met kleine versnapering bij Kwalitaria zelfs helemaal gratis! Check de FB-pagina van Albert Heijn Puttershoek voor meer info.

Dus… zien we je op Koningsdag? Like de FB-pagina van Winkelcentrum Puttershoek en mis niks!

En kom je dan de dag ervoor je fiets versieren op het Zomerplein? Ankie van Ankiesstudio.nl heeft versierspullen van de winkeliers gekregen en helpt je dan graag bij het versieren van je fiets. Donderdag 26 april tussen 13.30 en 15.30 uur op het Zomerplein.

* Dit is de route van de versierde fietsenoptocht: start Zomerplein, RA Schaduwrijk, LA Winterplein, RA Eikenlaan, RA Singel, Sterrenlaan, LA Nassaulaan, RA Eendrachtsweg, LA Maximaplein


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren